Morska Avantura na Sjevernom Jadranu!

  • Uplovi U Svoj Odmor Godine


Pogledaj video!

Započni Putovanje Ovdje!

Putovanje

Tvoja jedinstvena ljetna avantura

Iskoči iz svoje rutine. Promjeni svoje okruženje. Promjeni svoje okruženje. Iskusi taj komadić svijeta koji se krije daleko na obzoru.

Nije tako teško - samo se prisjeti osjećaja rasterećenosti, pomješaj ga sa oduševljenjem novog otkrića i kreni sa svojom avanturom.

Ako putovanjem hranimo dušu, zašto ono nebi imalo svjež, jedinstven i autentičan okus onog što svijet nudi?

Nemoj se samo zadovoljiti sa "standardnim".

Inkal - Putovanje

Otok Lošinj

Inkal - Putovanje

Otok Susak

Hrvatska - zemlja od 1000 otoka, nudi ti bezbrojne plaže i skrivene uvale, fenomenalnu lokalnu kuhinju u malim otočnim mjestima, te jedinstvene zalaske Sunca

Savšena je polazišna točka tvojeg putovanja - bila riječ o istraživanju lokalne kulture, ili dugim kupanjima u moru popraćenim sunčanjem i bocom vina u dobrom društvu na palubi broda.

Nekad, za najbolje iskustvo potreban ti je prijatelj koji poznaje obalu i lokalce. Prijatelj koji se brine o tebi dok bezbrižno uživaš u godišnjem odmoru.

Inkal - Putovanje

Špilja Katedrala, Otok Premuda

Inkal - Putovanje

Otok Orjule i Palaciol

Inkal - Putovanje

Punta Križa, Otok Cres


Priča

Kapetan

Inkal - Kapetan - Sergej Valerijev

Zovem se Sergej, imam preko 25 godina iskustva plovljenja Mediteranom i instruktor sam ronjenja. Bit ću tvoj kapetan i domaćin na ovom krstarenju, pokazivajući ti najfinija mjesta dok usmjeravam tvoju avanturu. Ujedno sam i vlasnik broda. Nazvao sam ga Inkal – po glavnom junaku mog najdražeg stripa. Meni, brod predstavlja osobnu slobodu i način pronalaska svog mjesta mira. To je zapravo moj san, san koji volim djeliti. Moja strast za morem ne staje samo na Inkalovoj palubi – obožavam roniti i uživati i u podvodnom svijetu. Ako želiš naučiti kul stvari kao ronjenje na dah do velikih dubina, posebne tehnike disanja ili samo iznajmiti opremu za ronjenje slobodno me pitaj za savjet ili prijedloge.

Za potpuno osvajanje podvodnog svijeta možeš uzeti moj tečaj ronjenja.

Inkal

Inkal brod

Tvoje je plovilo na ovom putovanju Grand Banks Alaskan motorna jahta, napravljena 1972. od strane američkog prestižnog brodara American Shipyard Ltd. Brod je dugačak 14 metara, a u njegovom velikom prostranom interijeru od mahagonija svaki gost osjeća udobno. Kuhinja je opremljena sa svim osnovnim potrepštinama za spremanje ukusnih obroka u kojima možeš uživati u Inkalovom prostranom salonu od 15 kvadratnih metara.

Do 5 putnika može biti smješteno u 2 kabine – jedna sa duplim krevetnom, druga sa doplim i dodatnim krevetom. Obje kabine imaju grijanje/klimu, wifi, te svaka ima odvojeno kupatilo.

Inkalova je široka paluba savršena za sunčanje ili samo uživanje uz more. Brod je i opremljen sa opremom za ronjenje, dodatnim čamcem i opremom za ribolov.

Drugi o Inkalu

Rute

Zasad ti se sve čini kao super plan? Odaberi opciju koja ti najbolje odgovara i javi mi se, rado bi čuo što imaš na umu.

Getaway cruise

od

1.265

Trebaš pauzu? Nudim ti trodnevno krstarenje po Sjevernom Jadranu – predivne plaže, skrivene uvale i bistro plavo more. Svaki dan novo divno mjesto, savršeno za tvoj trodnevni bijeg.

Uključuje: 3-noćno krstarenje na Inkalu za do 5 putnika + Sergejeve skiperske usluge

Island adventure week

od

2.950

Ako ti 3 dana na moru nisu dosta, preporučujem 7 - dnevno krstarenje na Inkalu. Skakutanje sa otoka na otok i morske avanture uzduž hrvatske obale, sve uz najbolje lokalne mudrosti i preporuke kapetana Sergeja.

Uključuje: 7- noćno krstarenje na Inkalu za do 5 putnika + Sergejeve skipperske usluge

Custom Adriatic experience

Zatraži i dobit ćeš! Ovo krstarenje uključuje sve što želiš, apsolutno se prilagođavam svakoj tvojoj potrebi i želji, samo mi reci kako se Inkal uklapa u plan za tvoj savršeni godišnji i bacamo se na to!

Uključuje: minimalno 7-noćno krstarenje do 5 putnika + Sergejeve skipperske usluge + putovanje do željene lokacije

Partnerstvo

Tvoja agencija traži odlične brodove sa karakterom i nekim tko će njima navigirati? Uvijek sam otvoren za nova partnerstva - stisnite na ‘Pošalji Svoju Ponudu’ gumb - rado ću pročitati vaš prijedlog za suradnju.

* Molim da uzmete u obzir da ove cijene ne uključuju dodatne troškove kao što su gorivo za motor ili vezovi u marinama. Imajte na umu da cijene najma broda variraju o datumu najma.

* Za puni cjenik i više detalja o brodu ili krstarenju klikni na link "detalji" ili mi samo pošaljite poruku.

Budimo u kontaktu!

Adresa:

Ante Kovačića 6, Rijeka, HR-51000, Rijeka, Hrvatska

Poduzeće:

Inkal d.o.o., OIB: 07531884802

Društvene mreže: